Kuč poručila

"Povlačimo se sa funkcija ukoliko Upravni sud odluči da nismo zakonito došli na vlast"

Snežana Kuč VD predsjednica Skupštine opštine Budva, naglasila je da nova izabrana uprava Budve želi da radi normalno i da što prije žele da odblokiraju račun Opštine, ali da je uslov da im niko ne prijeti i da ih puste da normalno rade.

"Mi smo uvijek za dijalog i ja ću biti ta koja će organizovati dijalog u okviru ovlašćenja predsjednice Skupštine", istakla je Kuč.

Poručila je da su odluke objavljene u Službenom listu, a da svako ko misli da odluke nisu u redu sa zakonom, može da se žali Upravnom sudu i ukoliko sud odluči oni će se povući sa funkcija.

Kuč je kazala da oni ne žele nikakve tenzije u gradu, imaju volju da normalno rade svoj posao, ali uz uslov da im niko ne prijeti.

"I ja ću kao predsjednica Skupštine pokrenuti inicijativu prema predsjedniku opštine da se sastane sa predstavnicima Vlade kako bi se izvršila što prije deblokada računa opštine", zaključila je Kuč.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.