Stefan Šaponjić, Foto: DPS

Šaponjić o optužbama DF-a da članovi DPS-a glume zaražene koronavirusom

"Glumatanje bolesnih je specijanost DF, da situacija nije ozbiljna bila bi komična"

Funkcioneri Demokratskog fronta, su nadaleko poznati po bujnoj mašti, konkretnije - laganju i izmišljanju, saopštio je Stefan Šaponjić, odbornik u Skupštini Glavnog grada.

On je istakao da su ih i srpski mediji ismijavali, kad je nedavno Nebojša Medojević zablistao svojom teorijom da iza pojave koronavirusa stoje globalni satanisti. 

"Ipak, poslednja mitomanska doskočica koja se odnosi na importovane slučajeve zaraženih koronavirusom, u kojoj optužuju pripadnike DPS da glume pacijente prevazilazi njihove dosadašnje domete", naveo je Šaponjić.

Poručio je da širenje koronavirusa nije ovoliko opasno, čitava situacija bila bi komična, a DPS bi ih mogao iskoristiti da još jednom pokaže da je DF "skupina neodgovornih lakrdijaša koji ne kompromitiju samo sebe, već i svoje članove i glasače".

"Inače, kad smo već, kod glumatanja bolesnih, to je ipak specijalnost lidera DF-a. Posebno kada treba da odgovaraju za nasrtaje na policiju ili kada im sudske presude zakucaju na vrata" zaključio je odbornik DPS-a u Glavnom gradu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.