Kotor: 20-godišnjaku 15 dana zatvora, nije se zaustavio na znak stop
Ilustracija

Kotor: 20-godišnjaku 15 dana zatvora, nije se zaustavio na znak stop

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi - Odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić izrekla je Kotoraninu M. L. ( 20) kaznu zatvora od 15 dana, kao i novčanu od 150 eura jer se nije zaustavio na znak policijskog službenika.

Kako je saopštio zamjenik predsjednika Suda za prekršaje u Budvi, sudija portparol Marko Đukanović kazao je okrivljeni juče oko 15.30 časova u mjestu Škaljari nije zaustavio vozilo na propisani znak stop policijskog službenika.

“Prilikom dalje kontrole utvrđeno je da nije imao ni važeću vozačku dozvolu. Uz kaznu zatvora izrečena je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri mjeseca, kao i pet kaznenih poena”, kazao je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.