Njemačka: Uhapšeno 11 zlostavljača djece
Ilustracija

Velika akcija

Njemačka: Uhapšeno 11 zlostavljača djece

Poslije istrage u njemačkom gradu Minsteru, policija je zbog sumnje na seksualno zlostavljanje djece privela 11 osumnjičenih.

Kako prenosi Dojče vele, za sada su identifikovane tri žrtve.

Istražni organi su, kako se navodi, mjesecima "prekopavali" dokazni materijal kako bi zaustavili zlostavljanja maloljetnika, a sumnja se da je postojala organizirana pedofilska mreža.

U video snimcima koje je zaplijenila policija često se pojavljuje jedan dječak, star oko deset godina.

Susjedi su tog dječaka viđali često kako se igra napolju, prenosi DW.

Niko ništa nije primjetio, a dječaka su s još jednim petogodišnjakom jedne aprilskoj noći na najgori mogući način zlostavljala četiri odrasla muškarca.

Taj desetogodišnjak je sin žene čiji je aktualni partner glavni osumnjičeni u ovom slučaju koji je šokirao Nemačku, navodi DW.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.