13.juna otvaranje ljetnje sezone u Kolašinu i na Žabljaku
Ilustracija

13.juna otvaranje ljetnje sezone u Kolašinu i na Žabljaku

Skijališta Crne Gore obavijestila su sve ljubitelje prirode i outdoor aktivnosti da ljetnju turističku sezonu 2020 na ski centru Kolašin 1600 zvanično otvaraju 13. juna 2020. godine.

Na dan otvaranja karte za panoramsku vožnju žičarom za sve posjetioce ski centra biće besplatne.

"Svi posjetioci moći će da uživaju u vrhunskim specijalitetima nacionalne kuhinje restorana Troglava 5* smještenog u srcu Bjelasice, na 1600 m/nv. Za najmlađe posjetioce pripremljeni su dječiji menii u okviru igraonice Bambi koja se prostire na 300 m2, na otvorenom prostoru, a koja je idealno mjesto za proslavu dječijih rođendana. Tokom cijele sezone obezbijeđen je besplatan parking", saopšteno je iz Skijališta Crne Gore.

Ove ljetnje sezone ponuda ski centra Kolašin 1600 je kako navode, proširena sa outdoor aktivnositma kao što su: planinarske ture uz pratnju iskusnih vodiča, biciklističke ture, ture quadovima i jeep safari ture.

"Pored outdoor aktivnosti, za sva pravna lica kojima je kolektiv najveće blago u ponudi su organizacije poslovnih proslava kao i široka ponuda kreativnih team building aktivnosti", saopšteno je.

Počev od 01.07. do 01.09.2020. godine u ponudi će biti specijalni izleti iz Podgorice pod veoma povoljnim uslovima.

"Svake subote i nedelje biće organizovane autobuske ture iz Podgorice do ski centra Kolašin 1600 sa organizovanim ručkom i vožnjom žičarom u svrhu panoramskog razgledanja planine. Cijena izleta iznosiće 10,00 eura za djecu i 12,00 eura za odrasle", saopšteno je.

Takođe, svakog dana, iz Kolašina do ski centra Kolašin 1600 biće utvrđene dvije besplatne autobuske linije.

I ski centar Savin kuk na Durmitoru otvara svoja vrata 13.06.2020. godine kada će zvanično početi ljetnja turistička sezona 2020.

"Na dan otvaranja karte za panoramsnko razgledanje planine biće besplatne za sve posjetioce, a tokom cijele sezone obezbijeđen je besplatan parking. Ugostiteljske usluge se pružaju u nacionalnom restoranu Durmitorsko sijelo 4*, kao i caffe baru Kulina, gdje svi posjetioci mogu da uživaju u ukusima Durmitorskih krajeva. Za najmlađe posjetioce u ponudi je dječija igraonica na otvorenom", kažu iz Skijališta CG.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.