Sa protesta

SAD: Policija automobilom na demonstrante

Na društvenim mrežama pojavio se snimak za koji oni koji su ga postavili tvrde da je nastao u Bruklinu, tokom protesta u SAD zbog ubistva Afroamerikanca.

Policija džipom kreće preko demonstranata koji su stajali ispred ograde.

Gradonačelnik Njujorka, Bil de Blazio, rekao je da ga je vrlo uznemirio taj incident i da mu je žao što su policajci to učinili.

"Gledam proteste godinama, ali oni ovdje prijete policajcima i žele da ih povrijede. To se nije dogodilo u istoriji ovog grada. Policajci su bili u takvoj situaciji da su ih napali i oni su morali da pobjegnu. Razumijem ih, našli su se u nemogućoj situaciji", rekao je Bil de Blazio i dodao da neće objaviti policijski čas.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.