Uskoro čarter letovi iz Ljubljane za Dubrovnik
Ilustracija

Počeće 28. juna

Uskoro čarter letovi iz Ljubljane za Dubrovnik

Aerodrom Ljubljana ovog ljeta će imati niz letova za Hrvatsku i Grčku.

Čarter letovi iz Ljubljane do Dubrovnika počeće 28. juna, a uslijediće čarteri prema deset grčkih ostrva, počevši od jula, prenosi SEEbiz.

Hrvatski Trade Air prethodno je objavio da će tokom ljeta u Ljubljani imati bazu i da se očekuje da će imati više operacija.

"Počela je trka u ubjeđivanju prevoznika da što prije nastave letove. Rezultat će uveliko zavisiti od načina na koji zemlje, uključujući Sloveniju, reaguju na novo otvaranje granica i njihov strateški pristup pružanju podrške za promociju tržišta", rekao je glavni menadžer Fraporta Slovenije, Zmago Skobir.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.