48 pomoraca iz Crne Gore stiglo u Dubrovnik
Dubrovnik

Biće smješteni u karantin

48 pomoraca iz Crne Gore stiglo u Dubrovnik

Četrdeset osam crnogorskih pomoraca stiglo je u Dubrovnik, odakle će se uputiti ka Crnoj Gori, saopštio je za Radio Crne Gore generalni direktor Direktorata za pomorski saobraćaj za pomorstvo Vladan Radonjić. Po dolasku u Crnu Goru biće smješteni u karantin. Pomorci bi, prema riječima Radonjića, na Debelom brijegu trebalo da budu oko 18h.

Kruzer Carnival Breeze, sa oko 1100 pomoraca, uplovio je u dubrovačku luku Gruž.

Osim pomoraca iz Crne Gore, posadu čine osade iz Hrvatske, Albanije, Crne Gore, Bosne, Slovenije, Makedonije, Srbije, Italije, Bjelorusije i Bugarske, navodi se na stranicama Sindikata pomoraca Hrvatske.

Pomorci bi, prema riječima Radonjića, na Debelom brijegu trebalo da budu oko 18h.

"Oni su jutros stigli u Dubrovnik", rekao je Radonjić.

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.