Moskva: Uhapšen muškarac koji je prijetio da će dići banku u vazduh
Ilustracija

Osumnjičeni uzeo taoce

Moskva: Uhapšen muškarac koji je prijetio da će dići banku u vazduh

Ruska policija uhapsila je muškarca koji je uzeo taoce u banci u centru Moskve i prijetio da će je dići u vazduh, a u incidentu nije bilo povređenih.

Pozivajući se na izvor iz bezbjednosnih službi, ruska agencija TASS javila je da je mentalno poremećeni muškarac posle podne ušao u ekspozituru Alfa banke, s torbom službe za dostavu hrane, tvrdeći da u njoj ima eksploziv, prenosi Beta.

Za taoce je uzeo šest osoba, od kojih je pet uspjelo da pobjegne prije dolaska policije.

Policija je utvrdila da on nije imao eksploziv, već samo lutku u torbi.

Mediji su javili da je muškarac prije hapšenja iznio neodređene zahtjeve.

Alfa banka je saopštila da su njeni zaposleni u toj ekspozitori pobjegli kroz pomoćni izlaz, prenosi AP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.