Nikolić: Mandić bježi od odgovornosti, građani da ne dozvole da budu zloupotrijebljeni
Miloš Nikolić, Foto: DPS

Potparol DPS-a odgovorio na poziv o građanskom ratu

Nikolić: Mandić bježi od odgovornosti, građani da ne dozvole da budu zloupotrijebljeni

Potparol DPS-a Miloš Nikolić pozvao je građane da se suzdrže od političkog djelovanja Andrije Mandića, navodeći da će on i njemu slični pobjeći od odgovornosti kada zagusti.

"Jučerašnja izjava četničkog vojvode Andrije Mandića kojom po ko zna koji put priziva građanski rat u Crnoj Gori sramotna je, neodogovorna i nažalost - očekivana", naveo je Nikolić.

On je naveo da su Mandićeve riječi nastavak njegovog političkog djelovanja i širenja terorističkih prijetnji u kojem je kako navodi Nikolić briga za tuđe živote neprimjetna. 

Nikolić ističe da je žalosna da se već godinama u kontinuitetu kao jedina programska tačka najbrojnije opozicione partije zasniva na provociranju nereda i neodgovornosti da kada nešto pođe po zlu kojeg su priželjkivali oni pobjegnu.

Upozorio je građane da njihova vjerska osjećanja ne smiju da budu zloupotrebljena od strane Andrije Mandića i kako je naveo njemu sličnih koji žele krvoproliće.

"Za Demokratsku partiju socijalista mir i među etnički sklad su vrijednosti oko kojih nema kompromisa. To je temelj naše države, i nećemo dozvoliti da ga potkopavaju oni koji u očajnoj poziciji vječnih gubitnika idu u ovoj svojoj suludoj igri na “sve ili ništa”, poručio je Nikolić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.