Košarkašice Budućnost Bemaksa nastavile sa treninzima
Foto: Facebook/ŽKK Buducnost Bemax

Nakon dva mjeseca pauze

Košarkašice Budućnost Bemaksa nastavile sa treninzima

Košarkašice Budućnost Bemaksa, nakon dva mjeseca pauze i proslave titule šampiona regionalne WABA lige, danas su nastavile sa treninzima.

Podgorički klub je, poštujući propisane mjere, okupio je igračice, koje će po planu i programu stručnog štaba u početku raditi u grupama.

Prvi trening propustile su Patricia Bura i Anđela Bigović.

Bek Milena Jakšić kazala je da se raduje okupljanju i treninzima.

"Nakon perioda bez treninga, sve smo sa nestrpljenjem očekivale da se ponovo okupimo i nastavimo sa radom. Drago mi je da je situacija znatno bolja i da se svi nekako vraćamo svojim obavezama. Iako je sezona u WABA ligi završena, ovaj period biće koristan da prije svega radimo na sebi i da napredujemo", kazala je Jakšić, prenosi MINA.

Sa treninzima, osim seniorski, počele su i mlađe selekcije podgoričkog kluba.

Djevojčice iz više uzrasnih kategorija razvrstane su po grupama

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.