LPCG: Nastavlja se trend rasta povjerenja u vladajuću koaliciju
Liberalna partija Crne Gore

Rejting porastao i opozicionim partijama

LPCG: Nastavlja se trend rasta povjerenja u vladajuću koaliciju

Liberalna partija Crne Gore (LPCG), ukazala je na rast povjerenja u vladajuću koaliciju, i istakli da je najvažnije da ne prokockaju povjerenje građana i da nastave da sa koalicionim partnerima rade na očuvanju ekonomije.

"Rast rejtinga partija vladajuće koalicije uglavnom se nastavlja, što je najbolja potvrda jačanja povjerenja građana Crne Gore u rad parlamentarne većine i sve snažnija podrška daljem djelovanju ovog političkog saveza čiji dio je i Liberalna partija", navodi se u saopštenju.

Liberali su objasnili da je istraživanje koje je uradila beogradska agencija "House of win" u periodu od 29.04 do 06. 05 na uzorku od 1196 ispitanika pokazalo rast vladajuće većine koja je ranije imala podršku oko 55 procenata birača.

Naglasili su da je trend povjerenja rastao je pa je sada rejting koalicije i podrška građana na oko 57%., pri procijenjenoj izlaznosti od 70% na parlamentarnim izborima,dok je i većina vladajućih partija pojedinačno zabilježila rast.

"Liberalna partija zadovoljna je što građani prepoznaju ogromne uložene napore u prevazilaženju krize od strane partija parlamentarne većine, ali i efikasne pripreme za saniranje posljedica epidemije i krize koje je Crna Gora najmanje osjetila usljed efikasnog i pravovremenog odgovora nadležnih. Nastavićemo, zato, da djelujemo u skladu sa svojim liberalnim načelima u najboljem interesu svakog čovjeka u Crnoj Gori i ukupnog društva", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.