Bjelopoljcu dva mjeseca zatvora jer je odbio da se testira na drogu, kažnjeno još 8 osoba

Sud za prekršaje

Bjelopoljcu dva mjeseca zatvora jer je odbio da se testira na drogu, kažnjeno još 8 osoba

Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, vožnje pod dejstvom narkotika ili odbijanja testiranje na drogu Sud za prekršaje je izricao kazne zatvora i do dva mjeseca.

Prema informacija iztog suda, prethodnih dana je kažnjeno devet osoba iz Bijelog Polja, Pljevalja, Gusinja i Rožaja.

Zbog upravljanje vozilom pod dejstvom opojnih droga, sudija Andrijana Bulatović je okrivljenom  K.Đ.(26)  iz  Bijelog Polja, izrekla  kaznu zatvora u trajanju od petnaest dana. 

Zbog prekršaja nezaustavljanja vozila na propisani znak ili naredbu ovlašćenog policijskog službenika i odbijanja okrivljenog podvrgavanju ispitivanja prisustva opojnih droga, sudija Branka Pantović je okrivljenom  B.D.(47)  iz  Gusinja, izrekla jedinstvenu   kaznu zatvora u trajanju od 30 (trideset) dana - objavljeno je na sajtu Suda. 

Zbog odbijanje okrivljenog podvrgavanju ispitivanja prisustva opojnih droga, sudija Radoman Knežević je okrivljenom  Š.E.(28)  iz  Pljevalja, izrekao   kaznu zatvora u trajanju od 15 (petnaest) dana.  Zbog istog prekršaja, sudija Mersada Agović je okrivljenom  H.R.(48)  iz  Rožaja, izrekla   kaznu zatvora u trajanju od 15 (petnaest) dana. 

Zbog upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,46 promila, presjednik suda Alija Beganović je okrivljenog Ć.N.(29) iz  Pljevalja, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 500 (pet stotina) eura.

Povratniku dva mjeseca zatvora

Beganović je izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od dva mjeseca 30-godišnjem V.P. 

"Zbog prekršaja iz čl.317a.st.1.tač.7 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – odbijanje okrivljenog podvrgavanju ispitivanja prisustva opojnih droga, predsjednik suda Alija Beganović je okrivljenom  V.P.(30)  iz  Bijelog Polja, izrekao   kaznu zatvora u trajanju od 60 (šezdeset) dana. ", objavio je Sud za prekršaje.

Otežavajuća okolnost je, kako je pojašnjeno,  bila ta da je okrivljeni povratnik u izvršenju istovrsnog prekršaja i da je dva dana prije kritičnog događaja takođe privođen u sud gdje mu je izrečena zatvorska kazna zbog istog prekršaja.

5a09b54fc29043acb2625fd60a0a0a67policijastoppreviewOrg

Zbog istog prekršaja, odbijanje okrivljenog podvrgavanju ispitivanja prisustva opojnih droga, sudija Ahmet Medjedović je okrivljenom V.P.(30) iz Bijelog Polja, izrekao kaznu zatvora u trajanju od dvadeset dana zatvora.  Međedović  je zbog upravljanje vozilom pod dejstvom opojnih droga okrivljenom Đ.D.(25) iz Bijelog Polja, izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

Zbog nasilja u porodici okrivljenom B.A.(26) iz Bijelog Polja je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.