Hipotekarna banka kreirala platformu

Za manje od pet dana sakupljeno skoro 100.000 eura za podršku medicinarima

Za manje od 5 dana je na platformi koju su kreirali zaposleni Hipotekarne Banke sakupljeno skoro 100. 000 eura za podršku medicinarima, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

"Postavili su cilj od 50.000 eura za podršku medicinarima, a onda ga u istom danu premašili", navode iz Vlade.

Tim zaposlenih Hipotekarne banke pozvao je građane da učestvuju u akciji prikupljanja sredstava zaštite u borbi protiv virusa korona.

"Zajednički doprinos svih građana Crne Gore, kao i svih institucija koje posluju u našoj državi, važniji je u ovoj borbi nego u svim do sada!

Neko se bori direktnim radom sa pacijentima oboljelim od virusa korona, neko drugi izdajući ljekove oboljelom i njegovim bližnjima, a neko uslužujući u prehrambenim objektima, dok se od većine traži da budu društveno odgovorni i da ostanu izolovani u svojim kućama.

Uz aplauz svim zaposlenima u uslužnim djelatnostima, a uz posebno glasan za one koji se bave zdravljem svih nas, tim zaposlenih Hipotekarne banke vas poziva da svi zajedno pomognemo u sprečavanju daljeg širenja virusa korona", saopšteno je iz ove banke.

U ovu svrhu formirana je onlajn platforma za prikupljanje sredstava za kupovinu zaštitne opreme svim hrabrim borcima u zdravstvu, ističu iz Hipotekarne banke.

Pokretanjem platforme u saradnji sa timom inženjera iz firme "FLEKA", ali i sa prvom donacijom na platformi, tim zaposlenih Hipotekarne banke inicira akciju prikupljanja sredstava u iznosu od 50.000 €  za kupovinu zaštitnih rukavica, maski i ostale potrebne opreme.

"Sva prikupljena sredstva biće uplaćena na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Crne Gore", saopšteno je iz Hipotekarne banke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.