Ilustracija

Predstavnici političkih partija čestitali Uskrs

"Hrišćanske vrijednosti motivišu da se izdrže sve nevolje koje su zadesile Crnu Goru"

Predstavnici političkih partija u Crnoj Gori čestitali su svim pripadnicima katoličke vjeroispovjesti predstojeći praznik Uskrs, uz uobičajene želje za zdravlje i veselje ali i porukama da izdrže dane borbe sa epidemijom koja je čitav svijet stavila u privremeni karantin.

Predsjednica Socijalista Crne Gore, Snežana Jonica čestitala je katolički Uskrs nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju Kotorske biskupije monsinjoru Roku Đonlešaju, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

"Neka nas vječna simbolika žrtvovanja za opšte dobro učvrsti u opredjeljenju da budemo bezrezervno posvećeni zajedničkom napretku za sve u Crnoj Gori. Čestitam vam Uskrs, uz želju da vaše domove ispuni radost velikog praznika, solidarnost i duh neprolaznih hrišćanskih vrijednosti", navodi se u čestitki predsjednice Socijalista Crne Gore.

jonica

Snežana Jonica

Lider Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović takođe je čestitao Uskrs svim pripadnicima katoličke vjeroispovjesti, sa željom da Uskrs probudi najbolje u nama i da nam je to potrebnije sad nego ikad.

"Uskršnji praznici su podstrek da oživimo simboliku pobjede dobra nad zlim i vratimo vjeru da su prave vrijednosti čovječanstva neprolazne i da su jače od bilo kog neprijatelja modernog svijeta“, poručio je Abazović.

DritanAbazovi

Dritan Abazović, Foto: URA

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar dr Dragoslav Tomanović, pridružio se kolegama iz drugih političkih partija zahvalivši se svim vjernicima što praktikuju obrede u svojim domovima za vrijeme trajanja najradonsijeg hrišćanskog praznika.

"Uz iskrene želje za srećan Uskrs vama i vašim porodicama, želim vam da s hrabrošću prebrodite ovaj izazov, da budete istrajni, i da zajedničkim snagama i naporima prevaziđemo ovu situaciju, kako bismo sve naredne praznike slavili u dobrom zdravlju i s prijateljima", navodi se u čestitki dr Tomanovića. 

drTomanovi

Dragoslav Tomanović, Foto: Jedro Bar

Katoličkim vjernicima Uskrs je takođe čestitao i predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, koji je vjernicima pored zdravlja i veselja poželio strpljenja, istrajnosti i zajedništva da bi se prebrodio predstojeći period.

"Veličina Hristove žrtve neka nam bude na umu kako bismo sve životne teškoće mogli da prebrodimo i iz njih izađemo jači. Sa željom da predstojeći praznik proslavite u radosti, zdravlju i porodičnoj sreći, čestitam vam Uskrs", poručio je Joković u čestitki.

jokovic

Vladimir Joković

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.