Već druga ograda podignuta kako bi spriječila prekogranične susrete zaljubljenih u doba koronavirusa
Foto: Rojters

Na granici Njemačke i Švajcarske

Već druga ograda podignuta kako bi spriječila prekogranične susrete zaljubljenih u doba koronavirusa

Već druga ograda je podignuta na granici Njemačke i Švajcarske nedaleko od jezera Konstans kako bi spriječila prekogranične susrete zaljubljenih u doba koronavirusa.

Portparol njemačke policije izjavio je da je druga ograda postavljena na švajcarskoj strani.

Sada su podignute dvije žičane ograde, a razmak između njih je otprilike dva metra.

Poslednjih dana mnogi su se parovi sastajali na granici i imali fizički kontakt kroz prvu privremenu ogradu. Sada, nakon podizanja druge, više nije moguće držanje za ruke i ljubljenje.

Ljubavni parovi pogođeni su strogim vladinim mjerama s obije strane granice u svrhu pokušaja sprečavanja širenja koronavirusa.

To znači da ako jedan od partnera živi u Njemačkoj, a drugi u Švajcarskoj, odlazak preko granice trenutno nije dopušten, prenosi Hina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.