Nikšić: Deset osoba uhapšeno zbog okupljanja na javnom mjestu

Nikšić: Deset osoba uhapšeno zbog okupljanja na javnom mjestu

Policija je danas u Nikšiću uhapsila deset osoba zbog kršenja mjere zabrane okupljanja na otvorenom javnom prostoru.

Policija je danas na području Opštine Nikšić uhapsila deset osoba koje su na tri različite lokacije prekršile mjeru Nacionalnog koordinacionog tijela, zabrana prisustva i zadržavanja više od dva lica zajedno na otvorenom javnom mjestu- objavila je Uprava policije na Twiteru.

Njih je policija zatekla na tri benzinske stanice kako konzumiraju kafu koju su prethodno kupila na automatima i na taj način se u grupama zadržavali na javnom prostoru - navode iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.