Camaj donirao odborničku naknadu Opštini Tuzi za borbu protiv pandemije
Štjefan Camaj

Camaj donirao odborničku naknadu Opštini Tuzi za borbu protiv pandemije

Slijedeći primjere svojih kolega, Štjefan Camaj odbornik Demokrata u SO Tuzi i volonter kriznog štaba, donirao je odborničku naknadu u visini od 150 eura Opštini Tuzi za borbu protiv pandemije i pomoć najugroženijim građanima.

Camaj je naknadu kako se navodi u saopštenju Demokrata, donirao u znak solidarnosti i altruističnosti prema onima kojima je to najpotrebnije.

"Osim toga, on gotovo svakodnevno učestvuje u humanitarnim aktivnostima pomažući najugroženijima i odnoseći hranu  građanima ove opštine koji su u obaveznoj dvadesetčetvoročasovnoj kućnoj izolaciji.Camaj je prethodno donirao i odborničku naknadu u Skupštini Glavnog grada Crvenom krstu u Podgorici zajedno sa 12 kolega odbornika Demokrata, u ukupnom iznosu od 1950 eura", saopšteno je.

Postupci Štjefana Camaja su kako navode iz Demokratske Crne Gore pozitivni primjeri svima i pokazatelj da postoji mnogo načina da se pomogne onima kojima je pomoć potrebna, samo kada postoje dobra volja.

"Doprinos svakog građanina Crne Gore humanitarnim akcijama, sloga i zajedništvo, u konačnom će iznjedriti veliku pobjedu", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.