BP: Lokalni funkcioneri donirali plate za borbu protiv korona virusa,  Sport Vision donirao 20.000, Unipred 10.000 eura

BP: Lokalni funkcioneri donirali plate za borbu protiv korona virusa, Sport Vision donirao 20.000, Unipred 10.000 eura

Lokalni funkcioneri zaposleni u Opštini Bijelo Polje, kao i u Javnim ustanovama i preduzećima čiji je osnivač Opština, na predlog predsjednika Petra Smolovića uplatili su pola svoje plate Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti.

“Ovom prilikom posebno želimo da izrazimo podršku i veliku zahvalnost našim zdravstvenim radnicima, kao i pripadnicima Uprave policije, Vojske Crne Gore i svih ostalih službi na državnom i lokalnom nivou, koji sebe nesebično daju u zaštiti zdravlja i bezbjednosti naših građana” – stoji u zajedničkom saopštenju 39 lokalnih funkcionera iz Bijelog Polja koji su uplatili donaciju u iznosu od 21.287 eura.

Zaposleni u Opštini Bijelo Polje su danas primili platu, a predsjednik Opštine Petar Smolović je kazao da i pored teških uslova u kojima  senaša država nalazi, svi sistemi lokalne samouprave funkcionišu, a kao potvrda toga je i redovnost isplate zarada.

Opština je pozvala i sve zaposlene da ukoliko žele, dobrovoljno i shodno svojim mogućnostima, pruže pomoć i uplate dio novca od svojih zarada.

I bjelopoljske kompanije nastavile su sa donacijama i podrškom mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Kompanija Sport Vision donirala je 20.000 eura a kompanija Unipred 10.000 eura.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.