U Sloveniji šesta žrtva koronavirusa, a u Hrvatskoj treća
Ilustracija

U Sloveniji šesta žrtva koronavirusa, a u Hrvatskoj treća

U Sloveniji je registrovana šesta žrtva koronavirusa, nakon što je sinoć preminuo štićenik doma za stare u Metliki, a u Hrvatskoj je preminula treća osoba.

Iz slovenačkog Ministarstva zdravlja saopšteno je da je registrovano 36 novih slučajeva, čime je ukupan broj oboljelih u toj zemlji porastao na 562.

Do sada su testirane 17.294 osobe za koje se sumnjalo da bi mogle biti zaražene, prenosi agencija STA.

Među inficiranima koronavirusom u Sloveniji su 274 muškarca i 288 žena.

Na stranicama civilne zaštite navedeno je da je riječ o 65-godišnjoj pacijentkinji iz Slavonskog Broda koja je bila onkološki pacijent.

Ranije danas potvrđena je smrt takođe onkološkog bolesnika, 75-godišnjaka iz Zagreba. U srijedu je potvrđeno da je stariji muškarac iz Istre prije sedam dana umro takođe od koronavirusa, prenosi Beta.

Prema poslednjim podacima Nacionalnog štaba civilne zaštite, u Hrvatskoj je ukupno 495 osoba obolelo od korona virusa, a 22 ih je ozdravilo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.