Badžić: Građani Bijelog Polja poštuju sve donesene mjere i preporuke nadležnih organa
Muzafer Badžić, foto: Facebook

Badžić: Građani Bijelog Polja poštuju sve donesene mjere i preporuke nadležnih organa

Sekretar Sekretarijata za inspekcijske poslove, Muzafer Badžić, saopštio je da građani Bijelog Polja uglavnom poštuju sve donesene mjere i preporuke nadležnih organa.

Badžić je rekao da Sekretarijat za inspekcijske poslove zajedno sa Komunalnom policijom vrši redovnu kontrolu kako javnih površina, tako i ostalih objekata koji imaju dozvolu za vršenje svojih usluga.

"Naša uloga je prije svega da opomenemo i upozorimo građane da je neophodno da poštuju sve mjere, da vode računa o socijalnoj distanci i da ne izlaze bez prijeke potrebe, jer je to najbolji način da zaštite i sebe i druge”, kazao je Badžić, prenose Vijesti iz Bijelog Polja.

Badžić ističe da inspektori vrše kontrolu i linijskog i auto - taksi prevoza, te da do sada nije bilo nepravilnosti po tom osnovu.

Ranije je u okviru Sekretarijata za inspekcijske poslove, zbog novonastale situacije formiran i koordinacioni tim u kojem su pored Badžića, pomoćnik sekretara Nikola Femić, rukovodilac Odjeljenja za stambeno - komunalnu oblast i vodoprivredu Adnan Smailović i rukovodilac Odjeljenja za drumski saobraćaj i opštinske puteve Svetislav Perišić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.