Od sudija Vrhovnog suda i funkcionera Uprave policije pola martovske plate
Foto: Uprava policije

Od sudija Vrhovnog suda i funkcionera Uprave policije pola martovske plate

Direktor Uprave policije Veselin Veljović i osam njegovih pomoćnika izdvojili su jednokratno po pola mjesečne zarade koje će biti uplaćene na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti. Isto će uraditi i 19 sudija Vrhovnog suda Crne Gore, uključujući i predsjednicu Vesnu Medenicu.

Kako je saopšteno na Tviteru funkcioneri Uprave policije su se tako odazvali pozivu predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića i tako pomogli borbu protiv korona virusa.


Sudije su jednoglasno podržale prijedlog Medenice za donacijom, koji je uputila krajem prošle sedmice.

"Život svakog pojedinca zbog koronavirusa se drastično mijenja, pa su disciplina i solidarnost svakog od nas prijeka potreba. Sudije Vrhovnog suda na ovaj način građanima i državi pružaju podršku i šalju poruku da je sudstvo uvijek uz njih", poručila je Medenica.

Sredstva koja će sudije Vrhovnog suda donirati biće uplaćena na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.