NLB Banka ranije isplaćuje penziju
ilustracija

NLB Banka ranije isplaćuje penziju

NLB Banka je za penzionere Fonda PIO Crne Gore koji preko njenih računa primaju penziju obezbjedila raniju isplatu i to već u srijedu 18 .marta.

Osim toga, tokom 19. i 20. marta sve filijale banke će raditi duže pa će već od 7 časova ujutro usluživati samo svoje najstarije klijente, imajući u vidu da se radi o najosjetljivijoj grupi građana u slučaju potencijalne epidemije virusa COVID -19.  

Vjerujemo da će duže radno vrijeme namijenjeno penzionerima omogućiti njihovo što kraće zadržavanje u filijalama uz poštovanje mjera socijalne distance sa krajnjim ciljem pevencije njihovog zdravlja - saopštevaju iz NLB banke.

NLB Banka preporučuje svim penzionerima, koji imaju platne kartice koje nisu do sada koristili za podizanje penzije, da to učine i time izbjegnu dolazak u banku i sebe zaštite od nepotrebnog rizika. Sve što je potrebno jeste da pozovu Kontakt centar na 19888 gdje će dobiti neophodne savjete kako da potpuno besplatno podignu novac na bilo kom bankomatu u Crnoj Gori.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.