Dodik: Od ponedjeljka vojska će na granicama da postavlja šatore
Sa konferencije

Na press konferenciji kazao

Dodik: Od ponedjeljka vojska će na granicama da postavlja šatore

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine uputiće Ministarstvu odbrane te zemlje zahtjev da se na granicama postave šatori kako bi oni koji dolaze u njima boravili zbog izolacije.

Kazao je to na današnjoj press konferenciji u Banja Luci član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, kazavši kako će BiH učiniti sve kako bi zaštitila svoje građane, prenosi Radiosarajevo.ba

"Ja sam razgovarao sa druga dva člana Predsjedništva BiH i oni su saglasni da se vojska angažuje kako bi se ti šatori postavili", dodao je Dodik.

Član Predsjedništva kazao je kako je i sam svjestan da situacija nije laka, ali da će se šteta morati da sanira nakon što se epidemija koronavirusa završi.

Dodao je da se režim karantina na granicama neće da odnosi na vozače kamiona i autobusima, a karantini će biti organizovani najkasnije do sredine naredne sedmice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.