Prema monahu postupili u skladu sa Zakonom
Foto: Ilustracija

Uprava policije

Prema monahu postupili u skladu sa Zakonom

Uprava policije je danas vršeći redovnu graničnu kontrolu postupila u skladu sa Zakonom o strancima i primjenila član 8. ovog Zakona.

Mediji iz Srbije su prethodno javili kako je danas na podgoričkom aerodromu zabranjen ulaz u Crnu Goru poznatom monahu iz Ostroga Stanku Pešutu, navodno, bez ikakvog obrazloženja.

"U svakom narednom slučaju Uprava policije će insistirati na striktnom poštovanju Zakona, te ukoliko neko lice boravi, ili namjerava da boravi u Crnoj Gori u suprotnosti sa Zakonom o strancima primjeniće se zakonske odredbe. Uprava policije ovim putem poziva sve strane državljane koji nijesu regulisali svoj boravak u Crnoj Gori da to učine, da ne bi dolazili u ovakve situacije", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.