Bred Pit dolazi u Beograd, za 24h zaradiće 400.000 eura?
Bred Pit

Bred Pit dolazi u Beograd, za 24h zaradiće 400.000 eura?

Bred Pit bi u septembru trebalo da posjeti Beograd. Za to postoje velike šanse, a s glumčevim agentima pregovara jedan srpski biznismen, koji nudi 400.000 eura za samo 24 sata glumčevog boravka u Srbiji.

On želi da bivšeg supruga Anđeline Džoli dovede na svoju zabavu, ali i da organizuje sastanke o budućim projektima u filmskoj industriji.

Pregovori traju već nekoliko nedelja i do kraja mjeseca će se tačno znati da li je dogovor postignut i kog datuma on stiže u prijestonicu. Ako sve bude onako kako je planirano, Bred će u Beogradu boraviti samo 24 sata.

Doći će na dan proslave i biće smještan u hotelu u srcu prijestonice, a obezbjeđenje će biti na najvišem nivou. Beograd će napustiti sjutradan, piše Kurir.

Pitu će, podsjeća portal, ovo biti druga posjeta Beogradu. On je boravio u tom gradu kad je bio nepoznati glumac. U to vrijeme imao je samo manju ulogu u seriji „Dalas“. Došao je da posjeti reditelja Božidara Nikolića, s kojim je ranije u Budvi snimao film „Tamna strana sunca“, gdje mu je majku glumila Milena Dravić. Tada ga je saradnik odveo na Marakanu na Zvezdinu utakmicu.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.