Ivica Stanković

Stanković poručio

"Intenzivirati rad u predmetima koji se odnose na krivična djela protiv životne sredine i uređenja prostora"

Vršilac dužnosti vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković zatražio je od rukovodilaca državnih tužilaštava da intenziviraju rad u predmetima koji se odnose na krivična djela protiv životne sredine i uređenja prostora.

Iz Vrhovnog državnog tužilaštva kazali su da je Stanković dao obavezujuće Uputstvo rukovodiocima državnih tužilaštava i njihovim zamjenicima u kojem je ukazao na hitnost u postupanju.

„Na sjednici Vlade održanoj 27. februara konstatovano je da pojedine nadležne institucije neadekvatno reaguju u predmetima koji se tiču kršenja zakona u oblasti šumarstva“, kaže se u saopštenju, prenosi MINA.

Kako se navodi, Vlada je pozvala Tužilaštvo da aktuelizuje rad na predmetima koji su pokrenuti, a tiču se kršenja zakona u oblasti šumarstva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.