Porodica Dizdarević iz Bijelog Polja podržala litije, pripremili trobojku
Foto:Vijesti iz Bijelog Polja

Porodica Dizdarević iz Bijelog Polja podržala litije, pripremili trobojku

Porodica Dizdarević iz bjelopoljskog naselja Rijeka, podržala je sugrađane pravoslavne vjeroispovijesti, koji protestuju zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Oni će se, kako prenose Vijesti iz Bijelog Polja, komšijama pravoslavcima pridružiti u litijama, a za tu priliku pripremili su trobojku na kojoj ćiriličnim pismom piše "Ne damo svetinje" a latiničnim "Porodica Dizdarević".

Podsjetimo, poznati islamski teolog i filozof, Šeik Imram Husein, pozvao je nedavno sve balkanske muslimane da podrže pravoslavne vjernike u Crnoj Gori.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.