Djevojka prešla pola svijeta da bi popila pivo u pabu u kojem je rođena (FOTO)
Ilustracija

Djevojka prešla pola svijeta da bi popila pivo u pabu u kojem je rođena (FOTO)

Tinejdžerka iz Velike Britanije Izabel Kejsi proputovala je 7500 kilometara da bi, kao punoljetna osoba, svoje prvo pivo popila u pabu u kom je neočekivano rođena prije 18 godina.

Izabel je rođena 14. februara 2002. godine u Hartford Mil pabu u Vajtonu, nedaleko od Kembridža. Porodica se 2006. preselila u Vankuver, ali obećali su da će se vratiti kako bi proslavili ćerkino punoljetstvo.

"Popiće pintu (malo više od pola litra) Grin King IPA piva jer je to dio našeg nasljeđa", rekao je Izabelin otac Nil.

Njegova supruga Nikola, tada medicinska sestra u obližnjoj bolnici Papvort, osjetila je snažne kontrakcije dok je pila kafu u pabu sa prijateljima.

Kada je stigao Nil, krenuli su prema bolnici, ali je Nikoli na parkingu pukao vodenjak pa se vratila u pab i tu rodila Izabel, zbog čega su kasnije odlučili da će njihova ćerka prvu pintu piva da popije upravo u tom engleskom pabu.

"Oduvijek sam vjerovao u engleski i evropski način odgajanja mladih kada je posredi sigurno konzumiranje alkohola. Uz to, riječ je o pivu koje se prilično razlikuje od hladnog gaziranog kanadskog piva", rekao je Nil, koji je i sam bio naučnik u kliničkoj bolnici Papvort.

Mlada Izabel, koja se nada da će sledeće godine u Britaniji upisati studije biologije, rekla je da je bila jako uzbuđena što se vratila na mjesto gdje je rođena i da je "priča o njenom kul djetinjstvu u Engleskoj postala svojevrstan zaštitni znak njenih žurki u Kanadi", prenosi Index.


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.