Pune ruke posla za bjelopoljske vatrogasce: Gasili požare na više lokaliteta
Služba zaštite i spašavanja BP

Rakonjac: Ne palite vatru na otvorenom!

Pune ruke posla za bjelopoljske vatrogasce: Gasili požare na više lokaliteta

Služba zaštite i spašavanja Bijelo Polje imala je u toku današnjeg dana više intervencija na terenu, saopštio je za Kodex komandir Milonja Rakonjac.

Vatrogasci su gasili požare u šumama, na niskom rastinju i nepokošenim livadama i to na više lokaliteta: Orahovica, Džafića brdo, Tomaševo, Pripčiće.

Rakonjac je apelovao na građane da ne izazivaju požare na otvorenom prostoru, jer je kontrola istih nemoguća.

"Protiv nesavjesnih lica biće preduzete odgovarajuće zakonske mjere u saradnji sa CB Bijelo Polje i komunalnom policijom", kazao je Rakonjac za Kodex.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.