Sofi Tarner i Džo Džonas čekaju  prvo dijete
Sofi i Džo

Sofi Tarner i Džo Džonas čekaju prvo dijete

Muzičar Džo Džonas i britanska glumica Sofi Tarner "zapalili" su internet kada se pojavila vijest da par čeka svoje prvo dijete.

Tarner (23), zvijezda serije "Igre prestola", vjenčala se za Džonasa (30) na ceremoniji u Las Vegasu u maju prošle godine, a u julu su po drugi put, u Francuskoj, razmijenili zavjete.

Prema izvoru E!News, par je veoma uzbuđen zbog širenja porodice.

Glumica je, kako navode mediji, u četvrtom mjesecu trudnoće. Prema izvorima sajta Just Jared, par je želio da sve drži u tajnosti i tek nedavno je svojim porodicama saopštio lijepu vijest.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.