Prevoz iz 11 gradova besplatan:Patriotski skup nije pandam litijama, već revolt zbog napada na CG

CKM

Prevoz iz 11 gradova besplatan:Patriotski skup nije pandam litijama, već revolt zbog napada na CG

Crnogorska kulturna mreža(CKM) je za prisustvo na Patriotskom skupu koji će se održati 13. februara na Cetinju obezbijedila besplatan prevoz iz 11 crnogorskih gradova.

Ovo je raspored polaska autobusa: Nikšić 16 časova ispred zgrade Tehnopolisa, Podgorica 17 časova ipred hotela Podgorica, Šavnik 15 časova ispred hotela Đoković, Plužine 15 časova sa Autobuske stanice, Tuzi 16:30 ispred Gimnazije, Ulcinj 15 časova ipred zgrade Opštine, Tivat 16 časova ispred zgrade Opštine, Herceg Novi 15 časova  sa Autobuske stanice, Mojkovac 15 časova ispred zgrade Opštine, Rožaje 14 časova ipsred zgrade Opštine, Berane 14:30 časova ispred zgrade Opštine.

Okupljanje građana planirano je na Dvorskom trgu na Cetinju u 18 sati, a 20 minuta kasnije planirano je obraćanje govornika.

18:35 biće organizovana šetnja Bajovom i Njegoševom ulicom do Dvorskog trga, au 19 i 10 očekuje se kulturno-umjetnički program.

"Još jednom želimo da obavjestimo crnogorsku javnost da skup nije osmišljen da bude pandam litijama koje se organizuju širom Crne Gore,kao što se pokušava predstaviti, već je zamišljen kao događaj na kojem će  okupljeni građani izraziti revolt zbog napada na našu zajedničku kuću Crnu Goru. Takođe iz Prijestonog Cetinja želimo da pošaljemo poruku “ SVI ZAJEDNO ZA GRAĐANSKU I EVROPSKU CRNU GORU”", kažu iz CKM-a.

Raduje ih kako dodaju interesovanje građana koje vlada za prisustvo Patriotskom skupu za koji se nadaju da će u narednom periodu biti organizovan u više gradova širom Crne Gore.

"Pozivamo Crnogorce, Srbe, Bošnjake, Muslimane, Albance, Hrvate i Rome da 13. februara dođu u Prijestonicu iz koje svi zajedno šaljemo sliku zajedništva i ljubavi prema našoj domovini Crnoj Gori.

Uvjereni smo da ćemo na Patriotskom skupu predstaviti Crnu Goru kakva zaista jeste građanska, multietnička, multikonfesionalna država  koja krupnim koracima putem napretka i prosperiteta korača ka porodici Evropskih naroda đe joj je i mjesto", kažu iz CKM-a.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.