Simović: Greškom administratora emitovan prenos sa skupa na mom profilu
Milutin Simović

"Nijesam prisustvovao skupu, ali mi je srce itekako bilo tamo"

Simović: Greškom administratora emitovan prenos sa skupa na mom profilu

Predsjednik Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Milutin Simović saopštio je da nije prisustvovao patriotskom skupu, te da je greškom administratora emitovano par minuta prenosa na njegovom fejsbuk profilu.

"Povodom objava da sam sinoć uživo prenosio Patriotski skup na Trgu Nezavisnosti saopštavam da nijesam prisustvovao skupu, jer mi, kao šefu NKT-a, nije mjesto na javnim skupovima, ali da mi je srce itekako bilo tamo.Tačno je da je sa mog ličnog FB profila par minuta išao Live Stream sa skupa. To se desilo greškom administratora, koji je uključio moj, umjesto svoj lični profil. To je sva istina o tome", saopštio je Simović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.