Vanesa preuzela tijela: Posmrtni ostaci Brajanta i njegove ćerke predati porodici
Kobi i Đijana Brajant, foto: Profimedia

Vanesa preuzela tijela: Posmrtni ostaci Brajanta i njegove ćerke predati porodici

Nakon identifikacije pomoću otisaka prstiju posmrtni ostaci Kobija Brajanta i njegove kćerke Đijane proslijeđeni su porodici.

Posmrtne ostatke slavnog košarkaša i njegove kćerke preuzela je njegova supruga Vanesa, a među poginulima su još pilot Ara Zobajan, putnice Kristina Mauser, Sara i Pajton Čester, dok ostaci Džona, Keri i Alise Altobeli još nijesu preuzeti.

Brojni navijači opkolili su dom Los Anđeles Lejkersa "Staples Centar" kako bi se oprostili od Kobija koji je 20 godina igrao za ovaj klub i donio im čak 5 NBA naslova.

Ostavljali su brojne fotografije, majice, pisma, a Lejkersi će sve te stvari proslijediti Vanesi budući da su u narednih nekoliko dana morali da očiste područje oko dvorane.

Vanesa je rekla: "Moja porodica bi željela te stvari". 

"Označićemo svaki od predmeta, majice pisma, košarkaške lopte, plišane igračke. Stavićemo u posebne kontejnere i isporučiti porodici", rekla je Li Zeidman, predsjednica uprave "Staples Centra" za LA Times.

Brajant i njegova ćerka putovali su u akademiju Mamba kada se njihov helikopter srušio pri brzini od oko 300 kilometara na sat, prenosi Avaz.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.