Majka Milana Kneževića puštena nakon saslušanja
Lideri DF-a sa Ratkom Knežević

Majka Milana Kneževića puštena nakon saslušanja

Ratka Knežević, majka jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića, puštena je nakon saslušanja u podgoričkom Sudu za prekršaje gdje je, kako je saopšteno, privedena zbog omalovažavanja policijskih službenika koji su jutros pretresli njihovu porodičnu kuću. Protiv Ratke Knežević, biće pokrenut prekršajni postupak zbog omalovažavanja policije, saopštio je njen advokat Dražen Medojević.

Advokat Medojević je novinarima ispred suda saopštio da je protiv Ratke Knežević spoveden prekršajni postupak zbog omalovažavanja i ometanja policije,prenosi RTCG.

Medojević je kazao da je pretres u Zeti izvršen u ranim jutarnjim satima, te da je predmet pretresa navodno bio Milanov brat, Mirko.

Advokat je naveo i da su specijaci sa oružjem ušli u kuću Ratke Knežević, koja je kako je naveo, bila sama u kući, pod stresom i vidno usplahirena. Advokat je naveo i da je Ratka u tom trenutku izgovarala određene riječi, kojih kasnije nije mogla da se sjeti.

Medojević kaže da Ratka Knežević nije omalovažavala policiju, već se njene riječi mogu okarakterisati kao uvrede i kletve.

“Tražio sam medicinsko vještanje Ratke Knežević, da vještak kaže da li osoba u takvim okolnostima, pod stresom može da kontroliše stanje i uradi nešto sa umišljajem. Sudija je to odbila. Naveo sam u završnim riječima da ovo što je navedeno nije omalovažavanje službenika, to može da se okarakteriše kao uvreda ili eventualno kletva”, naveo je advokat Medojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.