Perović: Sukobi nemaju blagoslov Crkve
Gojko Perović

"Ko god digne ruku na brata nek se ne nada ničemu dobrom"

Perović: Sukobi nemaju blagoslov Crkve

Sukobi, svađe, mržnje i provokacije nemaju blagoslov Crkve, poručio je rektor Bogoslovije Gojko Perović.

"Užasne su danas viđene scene fizičkih sukoba u Podgorici. Ko digne ruku na brata svoga, ili pokuša da baci kamen - taj neka se ne nada ničemu dobrome. Sukobi, svađe, mržnje, provokacije - nemaju blagoslov Crkve i oni dobro donijeti ne mogu nikome", kaže Perović u izjavi za "Vijesti".

On je poručio da treba da okrene glavu na drugu stranu onaj kome se ne dopada nečija pjesma ili zastava.

"Isto tako - ko čuje provokaciju na svoj račun ili ružnu riječ, neka se pravi da je nije čuo. Braća smo. Malo nas ima da bismo se dijelili", poručio je Perović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.