Nakon porođaja napravila selfi koji je nasmijao internet(FOTO)
Foto: Reddit

Muž nije mogao da izdrži

Nakon porođaja napravila selfi koji je nasmijao internet(FOTO)

Jedna mama je snimila selfi u porođajnoj sali neposredno nakon što je donijela dijete na svijet. Usta je razvukla od uva do uva, još ima zaštitnu kapu na glavi, a u pozadini je njen muž, koji se upravo onesvijestio.

Iako je ona preživjela porođaj, izgleda da je čudo rođenja djeteta ipak bilo previše za oca, jer se pružio koliko je dug i širok. Oko njega se skupilo bolničko osoblje, uključujući i babicu, koja još drži novorođenče u naručju, prenosi TheSun.

Untitled

Foto: Reddit

Post je imao hiljade pregleda i “lajkova” na Instagramu, a mnogi su poželjeli da komentarišu:

- Nevjerovatno ohrabrujuće i lijepa uspomena u godinama koje vas čekaju... Uživajte!

- Tog tipa će pamtiti po ovome do kraja života.

- O, bože, jadan on, nije znao u šta se uvalio.

- Eto, zašto se mi porađamo, jače smo.

- Ne mogu da izdržim. Vrištim od smijeha! - samo su neki od komenatara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.