Sa specijalizacije se vratilo troje ljekara u bjelopoljsku bolnicu
Opšta bolnica Bijelo Polje

Sa specijalizacije se vratilo troje ljekara u bjelopoljsku bolnicu

U bjelopoljsku Opštu bolnicu sa specijalizacije vratila su se u prethodnoj godini tri ljekara.

Kako je saopšteno iz bjelopoljske bolnice završena je specijalizacija za ginekologa, otorinolaringologa kao i subspecijalizacija za neonatologa.

"U okviru plana dodjeljenih specijalizacija u ovoj godini osam ljekara završava specijalizaciju i vraća se u matičnu ustanovu. Takođe, dva ljekara koji su na subspecijalizaciji iz digestivne hirurgije i audiologije u toku ove godine počeće rad u bolnici'', dodaje se u saopštenju.

Do kraja godine vratiće se kako navode iz bolnice i ljekari sa specijalizacija iz oblasti interne medicine, hirurgije, ortopedije, radiologije, ginekologije, epidemiologije i ORL.

''Na ovaj način stvara se dugoročna stabilnost kada je u pitanju pružanje zdravstvene usluge i zaštite za građane sjevera Crne Gore. Menadžment Opšte bolnice Bijelo Polje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Fondom zdravstva Crne Gore nastaviće da unapredjuje uslove u kojima ljekari pružaju zdravstvenu uslugu kroz investicije u opremu i stručno usavršavanje'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.