Bura komentara zbog momka koji šeta mačku na povocu (FOTO)
Foto: Facebook

Fejsbuk se usijao

Bura komentara zbog momka koji šeta mačku na povocu (FOTO)

"Vau, vau", piše uz fotografiju koja je objavljena na stranici Dnevna doza prosečnog Dalmatinca, gdje je dobila nekoliko hiljada lajkova, ali i nekoliko stotina komentara.

I dok su se jedni čudili prizoru koji su videli, drugi su se čudili upravo njima, prenosi B92.

"U Zagrebu je normalno da vidite ovo, pa kućne mačke ne možete da pustite same, mogu da se izgube ili uplaše, jer nisu navikle na spoljašnji život, i njima treba šetnja i vazduh... Kako ste neobaviješteni ljudi, doduše, Split je mali grad, a držanje turista svakako je važnije od držanja maca", jedan je od komentara.

"Jedino je vama u RH ovo čudno i smiješno, napolju je ovo najnormalnija pojava. Pogotovo kad mačku platiš nekoliko stotina eura, sigurno nećeš da je puštaš ko ove seoske mačke da landaraju i pare se kako stignu... i čudom se čudimo kako nam je pun grad napuštenih mačića", jedan je od komentara.

Bilo je i onih koji smatraju da je to smiješno samo "primitivnom svijetu", ali i da ako mogu "prasići na povodac, što ne bi mogle i mačke".

Šta vi mislite i da li bi vama bilo čudno da na ulici vidite komšiju da šeta svoju mačku na povocu?

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.