Bredli i Irina poslije razvoda riješili pitanje oko starateljstva (FOTO)
Foto: Getty images

Sve za dobro djeteta

Bredli i Irina poslije razvoda riješili pitanje oko starateljstva (FOTO)

Ruska manekenka Irina Šajk (34) i američki glumac Bredli Kuper (45) postigli su dogovor o starateljstvu nad djetetom.

Pregovore o brizi o maloj Lei (2) uspješno su završili početkom ove godine. Irina i Bredli živjeće u Njujorku, a brigu oko ćerke dijeliće u skladu sa njihovim obavezama.

Kod koga će biti dijete zavisiće od njihovog rasporeda i obaveza, s obzirom na prirodu njihovog posla. Irina i Bredli su se brzo dogovorili i saglasili o detaljima, a sve za dobrobit malene Lee, koja im je na prvom mjestu.

irina

Izvor: Getty images

Posljednjih nekoliko dana Lea provodi vrijeme sa majkom u šetnji ulicama Njujorka.

Podsjetimo, Irina i Bredli rastali su se posle 4 godine veze, a kao razlog njihovog prekida spominjala se ljubavna veza glumca i pevačice Ledi Gage.

Izvor: Super Žena/B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.