Vukić: Izjave o hibridnom ratu kod građana izazivaju zbunjenost i strah
Dragan Vukić, foto: SNP

Vukić: Izjave o hibridnom ratu kod građana izazivaju zbunjenost i strah

Sekretar Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP Dragan Vukić saopštio je da navodi ministra Predraga Boškovića o hibridnim agresorima kod građana izazivaju zbunjenost i strah.

Vukić objašnjava da je Bošković u jednom intervjuu “da se tendenciozno izvještava o nedavno usvojenom Zakonu o slobodi vjeroispovijesti i uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica, čime se ima za cilj destabilizacija političke i bezbjednosne situacije u zemlji”, zapravo dao kontra izjavu Upravi policije, koja je nedavno saopštila da i “pored velikog broja dezinformacija, lažnih vijesti pa i otvorenih najava o incidentima, konstatuje se da svi događaji protiču u najboljem redu i u skladu sa Zakonom”.

"Mi u SNP-u znamo da je to ministru Boškoviću teško razumjeti, jer nije isto pričati o sportu u Crnoj Gori, hvaliti se trofejima i medaljama naših sportista i kititi se tuđim zaslugama, ili na dnevnom nivou podnositi račune o vojnoj spremnosti naše države, za slučaj “napada unutrašnjih hibridnih agresora, “oličenih u političkim partijama, nevladinim organizacijama, vjerskim zajednicama i pojedincima koji dobrovoljno ili pod pritiskom izigravaju ulogu trojanskog konja u društvenom i političkom životu Crne Gore“, naneo je Vukić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.