Pretresi u Podgorici: Uhapšeno jedno lice, oduzet novac, ugovor o pozajmici od 105.000 eura...
ilustracija

Pretresi u Podgorici: Uhapšeno jedno lice, oduzet novac, ugovor o pozajmici od 105.000 eura...

Policija u Podgorici je lišila slobode M.Š. zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija

Službenici Uprave policije su na devet lokacija u Podgorici izvršili pretres stanova i drugih prostorija koje koriste bezbjednosno interesantna lica i članovi organizovanih kriminalnih grupa V.S. (31), S.S. (28), R.S. (35), B.V. (31), M.Š. (66), M.Š. (32), M.Š. (34), N.Š. (28) i B.V. (33).

"Prilikom pretresa pronađen je i oduzet okvir od pištolja sa municijom, zaštitni prsluk-pancir, oko 20.000 eura, doboš za automatsko oružje, određeni broj sredstava za komunikaciju sa visokim stepenom kriptozaštite, određeni broj sredstava za komunikaciju i lap top uređaja, određeni broj tablet uređaja i usb memorija, laserski nišan, dva sata marke „Rolex“, uređaj za snimanje DVR, GSP traker za kretanje i lociranje i ugovor o novčanoj pozajmici zaključen na iznos od 105.000 eura.", navodi se u saopštenju.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija lišen je slobode M.Š. (66) koji će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Oduzeti predmeti su proslijeđeni na vještačenje u Forenzički centar Danilovgrad.

Izviđajne mjere i radnje se sprovode u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, zaključuju iz policije

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.