Popović: Bijelo Polje kao centar sjevera Crne Gore ima potencijal da razvija svoje mogućnosti
Andrija Popović

Čestitka Liberalne partije povodom Dana Opštine Bijelo Polje

Popović: Bijelo Polje kao centar sjevera Crne Gore ima potencijal da razvija svoje mogućnosti

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović, građanima i građankama Bijelog Polja, predsjedniku Opštine g. Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine g. Abazu Dizdareviću i odbornicima u svoje lično i u ime svoje partije čestita 3. januar Dan Opštine Bijelo Polje.

Popović je kazao da Bijelo Polje kao centar sjevera Crne Gore, kako i administrativni tako i ekonomski i privredni, obrazovni ali i kao urbano jezgro ima potencijal da razvija svoje mogućnosti, ponudi svojim ljudima šansu za lični i poslovni razvoj i napredak i privuče mlade da budu dio takvog razvoja.

"Vjerujem da će ovaj grad sa pametnom politikom dugoročnog i održivog razvoja uspjeti da unaprijedi i valorizuje takve potencijale i bude konkurentan. Želim da vam poručim da će u svakom nastojanju da obezbijedi bolji kvalitet života svojim građanima i promoviše sebe kao poželjnu destinaciju, kao i uvijek, Bijelo Polje imati snažnu i nedvosmislenu podršku liberala", poručio je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.