Popović: Odluka tehničke Vlade da smijeni Brđanina mali državni udar
Andrija Popović

“Stvari su se otrgle kontroli“

Popović: Odluka tehničke Vlade da smijeni Brđanina mali državni udar

Lider i predsjednik Liberalne partije Andrija Popović kritikovao je današnju odluku Vlade Crne Gore da smijeni direktora Uprave policije Zorana Brđanina.

Vlada u tehničkom mandatu, koja nema povjerenje u parlamentu, na današnjoj smjenici je izglasala smjenu direktora UP i imenovanje novog. Popović je na društvenoj mreži Tviter način na koji je donijeta odluka okarakterisao kao mali državni udar.

“Mali državni udar, u režiji davno smijenjene Vlade. Nezakonito, mimo propisa i i procedure smijenili su direktora Uprave policije Brđanina. Događaji su se otrgli kontroli“, napisao je Popović na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.