Vučić: Nadamo se da naše svetinje neće biti ugrožene i da će se uzavrela atmosfera prevesti u mirnije tokove
Aleksandar Vučić

Vučić: Nadamo se da naše svetinje neće biti ugrožene i da će se uzavrela atmosfera prevesti u mirnije tokove

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se nada će, kako navodi, srpske svetinje u Crnoj Gori biti očuvane, te da će se uzavrela atmosfera prevesti u mirnije tokove.

Podsjećamo, rano jutros crnogorski parlament je usvojio Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

Vučić je, kako prenosi B92, izrazio zabrinutost, ali i nadu da će svetinje Srpske pravoslavne crkve biti sačuvane.

"A mi ćemo, u skladu s diplomatskim mogućnostima, vodeći računa o našim pravima i obavezama, ne urušavajući prava druge zemlje da pokušamo da pomognemo našem narodu i Crkvi, na sve načine.Tako da vjerujem da će se, i nadam se, da će se uzavrela atmosfera negdje prevesti u mirnije tokove i da naše svetinje neće biti ugrožene i da ćemo moći da rješavamo druge probleme", zaključio je Vučić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.