Zaposleni Ministarstva prosvjete uručili poklone đacima
Foto: Ministarstvo prosvjete

Zaposleni Ministarstva prosvjete uručili poklone đacima

Paketiće prvacima OŠ „Božidar Vuković Podgoričanin“ u ime zaposlenih Ministarstva prosvjete danas su uručile portparolka Milica Lekić, predsjednica sindikata Ministarstva Vesna Gajević i savjetnica Milica Petković.

Dio paketića uručen je i kroz donaciju Glavnog grada, NVO Help i drugih subjekata. Uručenje je organizovano na novogodišnjoj priredbi koju su priredili učenici ove škole, uz pomoć svojih nastavnika, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Dodjelu već tradiocionalno organizuje kolektiv Ministarstva.

Primarni cilj je svakako uljepšavanje praznika najmlađima, ali i podizanje svijesti o važnosti dobrovoljnih akcija i društveno korisnih aktivnosti.

„Drago nam je da je naš kolektiv, skromnim doprinosom, uljepšao praznike djeci. Istovremeno, i mi smo imali priliku da uživamo u divnom programu. No, vjerujem da je ovdje najvažnije da ovo nije veliki napor naših zaposlenih, a da njime ipak šaljemo veliku poruku djeci i društvu u cjelini, a to je da su potrebe drugog i potrebe zajednice važne“, rekla je Lekić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.