Popović: Vozila sa teškim bolesnicima ne mogu da prođu, nemojte da neko strada

Popović: Vozila sa teškim bolesnicima ne mogu da prođu, nemojte da neko strada

Lider Liberalne partije Andrija Popović pozvao je državne organe da reaguju i da ne dozvole da neko strada zbog blokade puta Berane- Bijelo Polje.

"Pozivam državu da odmah reaguju, javljaju mi sa puta Berane - Bijelo Polje da je blokada na putu i da vozila sa teškim bolesnicima ne mogu da prođu. Nemojte da danas neko strada radi političkih akrobacija, pozivam državu da odmah reaguje", rekao je Popović, prenosi Rtcg.

Podsjetimo nekoliko stotina građana od 11 sati drži u blokadi magistralni put Berane-Bijelo Polje u znak protesta zbog najavljenog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Iz AMSCG potvrdili su da je i dalje put blokiran.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.