Opredijeliće 45 000 eura za kupališnu opremu na primorju
Ilustracija

Opredijeliće 45 000 eura za kupališnu opremu na primorju

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom opredijeliće 45 hiljada eura za nabavku, skladištenje i postavljanje kupališne opreme – bove za obilježavanje kupališta sa morske strane, kabine za presvlačenje, kante za otpatke, informativne table, spasilačku i opremu za pse.

Ta oprema će, kako se navodi u javnom pozivu, biti postavljena na kupalištima u svim primorskim gradovima,piše Radio Jadran.

Prema specifikaciji iz tenderske dokumentacije, biće nabavljeno 850 bova dugih 80 cm, 5 mobilnih – montažnih kabina za presvlačenje, 20 plastičnih kanti za otpatke sa poklopcem, 5 informativnih tabli, 5 kompleta spasilačke opreme (tube, signalizacione zastavice, pojasi za spasavanje, prva pomoć, dvogledi, pištaljke ), 20 kompleta opreme za pse.

Period skladištenja se računa od završetka kupališne sezone, odnosno od dana uklanjanja opreme sa kupališta, pa do isteka roka važenja ugovora. Za opremu koja je u vlasništvu naručioca – Morskog dobra period skladištenja se računa od dana preuzimanja opreme iz skladišta „UNA“ doo u Tivtu nakon zaključenja ugovora u roku od 10 dana. Ponuđač sa kojim bude zaključen ugovor o javnoj nabavci odgovara za štetu na robi koja je nastala u objektu za skladištenje.

Zainteresovani ponude mogu predati radnim danima od 9 do 15 sati, zaključno sa 29.01.2020. godine do 10 sati. Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 50 dana od javnog otvaranja ponuda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.