Britanski EasyJet uvodi redovnu sezonsku liniju Milano - Tivat
ilustracija

Britanski EasyJet uvodi redovnu sezonsku liniju Milano - Tivat

Druga po veličini lou kost aviokompanija u Evropi, britansku EasyJet, tokom naredne turističke sezone, uspostaviće još jednu redovnu sezonsku liniju za Tivat.

Ovog puta avioni tipa „airbus A -320“ tog britanskog niskobudžetnog prevoznika letjeće između Milana i Tivta, a linija će funkcionisati dva puta nedjeljno, ponedjeljkom i petkom.

Prvi EasyJetov let na liniji Milano-Tivat-Milano biće 22. juna naredne godine, a na njoj će se saobraćati do 28.avgusta.

Inače, EasyJet već dvije godiine sezonski leti za Tivat, i to na linijama iz Londona i Mančestera u Velikoj Britaniji, odnosno iz Ženeve u Švajcarskoj.

Predstojeća njihova sezonska redovna linija iz sjeverne Italije za Crnogorsko primorje, neće imati direktnu koknurenciju koja povezuje Milano i Tivat.

Investitor.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.