Zatvor za dva Bjelopoljca: Vozili sa preko 2,5 promila alkohola u krvi
Ilustracija

Zatvor za dva Bjelopoljca: Vozili sa preko 2,5 promila alkohola u krvi

Dva Bjelopoljca uhapšena su prethodne noći zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Njima su zbog počinjenih prekršaja određene kazne zatvora.

Kako saznaje Kodex, službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su vršeći redovne kontrole u saobraćaju u 1 sat i 13 minuta u mjestu Ribarevine zaustavili vozilo kojim je upravljao M.Ć.(42) iz Bijelog Polja.

"Izvršenim alkotestiranjem je kod M.Ć. ustanovljeno prisustvo alkohola u koncetraciji od 2,57 promila", saopšteno je Kodexu iz policije.

M.Ć. je lišen slobode, a od strane Suda za prekršaje kažnjen sa 30 dana zatvora.

Iz policije dodaju da se radi se o licu koje je povratnik u vršenju ove kategorije prekršaja.

Osim toga, službenici policije su zaustavili u Lješničkoj ulici vozilo kojim je upravljao S.N.(41) iz Bijelog Polja.

"Izvršenim alkotestiranjem kod ovog lica ustanovljeno je prisustvo alkohola u koncetraciji od 2.67 promila", kazali su iz policije.

S.N. je uhapšen, a od strane Suda za prekršaje sankcionisan je sa 15 dana zatvora.

Upravljanje vozilom od strane vozača koji su prethodno konzumirali alkohol i dalje je jedan od najzastupljenijih prekršaja i uzroka saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama.

Bjelopoljska policija kako je saopšteno, nastavlja sa aktivnostima na poboljšanju bezbjednosti u saobraćaju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.